Président Rondelé med valnötter

Rondelé är en färskost med krämig konsistens. De spröda valnötterna ger en fin och balanserad valnötssmak.

Visste du att?

Rondelé är en serie läckra färskostar med de allra bästa ingredienserna, speciellt utvalda från de franska regionerna – var och en typisk för sin trakt. Var hittar man de bästa valnötterna? I Dordogne. Därför har vi valt att använda valnötter från Dordogne i färskosten. Dordogne i västra Frankrike är ett paradis för gourmeter – och är speciellt känt för sina aromatiska valnötter, tryfflar och gåslever.

Fakta om osten

Ingredienser
Pastöriserad komjölk och grädde, valnötskärnor (3 %), salt, nötarom, mjölksyrakultur, ostlöpe.

Typ: Färskost
Mjölk: Pastöriserad komjölk
Land: Frankrike
Område: Aveyron
Energi: 1300 kJ / 315 kcal
Fett: 31g
varav mättade fettsyror: 21g
Kolhydrater: 3g
varav sockerarter: 3g
Protein: 6g
Salt: 1g
Styrka:

Smak
Med smak av nötter