Apéritif & Entrée

Barbecue Cheese Steak och vattenmelon

Om denna rätt
Barbecue Cheese Steak och vattenmelon grillad på spett. Grönsallad med haricots verts, gröna är-tor, shalottenlök & örtaioli.
4 personer
Cheese Steak Barbecue

Vår President stekost har en perfekt konsistens och förhöjer din måltid. Den är naturligt proteinrik utan konserveringsmedel så att du kan variera din kost och njuta av en näringsrik måltid utan att kompromissa på smak!

Se info Stäng info
Ingredienser & tillagning

1/2 vattenmelon

4 skivor President Cheese steak Barbecue

150g haricots verts

100g gröna ärtor

1 st romansallad

1-2 shalottenlökar

4 st grillspett

Örtaioli

2 äggulor

1 tsk Dijonsenap

1 msk vitvinsvinäger

3-4 dl rapsolja

1 vitlöksklyfta

1 dl av dragon & persilja (eller dina favoritörter)

salt och peppar

Hacka örterna. Vispa samman ägg, senap och vinäger. Riv ner vitlöken. Tillsätt oljan i en tunn stråle medan du vispar hårt tills majonäsen har tjocknat. Slå sedan på den sista oljan och vispa ner. Smaksätt aiolin med örterna, salt och peppar.

Skölj haricots vertsen och koka dem i saltat vatten ca två minuter. Tillsätt de gröna ärtorna när det är en minut kvar. Häll av och låt svalna. Skölj och dela romansalladen. Skala och skiva shalottenlöken i tunna lökringar. Blanda ihop allt med ett par rejäla matskedar av örtaiolin.

Servera resterande örtaioli i en skål.

Skär upp melonen och osten i jämna bitar, trä sedan på spett. Grilla på medelvärme ca 3 min på båda sidorna.

Bon apetit!