200 g frisésallad eller annan spröd, lite bitter sallad
12 körsbärstomater
1 schalottenlök
1 liten baguette
200 g Président Sainte Maure
2 msk olivolja
2 msk akaciahonung
Salt
Nymald peppar
50 g valnötter
Dressing:
2 msk äppelcidervinäger
Lite salt
Nymald peppar
1 msk dijonsenap
1 tsk akaciahonung
½ dl olivolja
Börja med dressingen: Blanda vinäger, salt, nymald peppar, senap, honung och olivolja i en skål. Dela salladen i mindre bitar och skölj dem i kallt vatten, lägg dem i ett durkslag och låt dem rinna av ordentligt. Skär tomaterna i halvor. Skala schalottenlöken och finhacka den.
Sätt ugnen på 225°. Dela baguetten i 8 skivor, skär getosten i 8 skivor och lägg en ostskiva på varje brödskiva. Droppa lite olivolja och honung över getosten, krydda med salt och nymald peppar. Ställ in brödskivorna i ugnen i ca 8 minuter tills osten är gyllenbrun på toppen.
Blanda salladen med tomater, dressing, hackad schalottenlök och valnötter. Lägg upp bröden på salladen och servera meddetsamma så att bröden är ljumna och salladen är spröd och fräsch.