Apéritif & Entrée
Crudité med Rondelé vitlök och örter
										Om denna rätt									
									
										Välj färska grönsaker av alla färger och servera med Rondelé vitlök och örter som du ev. kan blanda med några färska hackade örter.									
															
									6
									personer
								
								
																	 
									Président Rondelé vitlök och örter
												Det bästa vitlöken kommer från Garonne i sydvästra Frankrike. Denna friska färskost med vitlök och örter har en krämig konsistens med en känslig och balanserad smak. Passar både bra på bröd och i varma rätter.
								Se info
								Stäng info
							
												
						Ingredienser & tillagning					
					1 bunt blekselleri
2 paprikor
1 gurka
1 knippa späda morötter
300 g sockerärter eller färska gröna ärter i skida
1 burk Rondelé vitlök och örter
Skär selleri, paprika och gurka i tunna stavar. Ansa morötterna. Skölj ärterna. Lägg upp alla grönsaker på ett fat och servera med Rondelé vitlök och örter.
 
					