Apéritif & Entrée

Öppen ravioli med Rondelé Valnöt

4 portioner
Président Rondelé med valnötter

Rondelé är en färskost med krämig konsistens. De spröda valnötterna ger en fin och balanserad valnötssmak.

Se info Stäng info
Ingredienser & tillagning

Ingredienser

1 knippe grön sparris

4 ark färsk pasta ca 10x10 cm

1 frp 125 g Rondelé Valnöt

1 liten påse ruccola

½ dl grovhackade rostade valnötter

Svartpeppar

50 g brynt smör

50 g riven parmesanost

½ riven zest från citron

1. Ansa sparrisen och dela i mindre bitar och koka al dente i saltat vatten.

2. Koka de färska pastaplattorna i saltat vatten i någon minut, tills de är mjuka. Ta upp plattorna med hålslev och arrangera den öppna raviolin direkt på 4 tallrikar.

3. Fyll pastaplattan med Rondelé Valnöt och tryck ihop. Toppa med, ruccola, sparris, hackade valnötter och svartpeppar. Häll sist varmt brynt smör över och toppa med parmesanost och lite riven citronzest.

Detta recept är tänkt som en förrätt. Vill man servera som huvudrätt går det förstås bra att dubbla mängden pasta och Rondelé Valnöt.